Business Center Bornholm afholder inspirerende Nytårskur 2024 for det bornholmske erhvervsliv

Pressemeddelelse, 11. januar 2024.

Sådan skærer din virksomhed ned på el-regningen

Fremtrædende aktører fra bornholmske virksomheder er blevet særligt inviteret til at tilbringe en vinterformiddag sammen og rette blikket fremad ind i de kommende år.

Business Center Bornholm har på vegne af Borgmester Jacob Trøst og Business Center Bornholms bestyrelsesformand Karen Bladt inviteret store dele af erhvervslivet på Bornholm til en inspirerende Nytårskur for at markere starten på et nyt og spændende år for erhvervslivet på øen. Begivenheden finder sted onsdagen den 17. januar 2024 i Brohuset ved Hammershus.

I år har vi taget initiativet til at arrangere et helt særligt og inspirerende event, hvor vi lægger vægt på fællesskab, optimisme og visioner for fremtiden for de bornholmske virksomheder”, fortæller Christa Lodahl, erhvervschef hos Business Center Bornholm. ”I tæt samarbejde med Borgmester Jacob Trøst og Karen Bladt, bestyrelsesformand for Business Center Bornholm, har vi sammensat en festlig formiddag sammen med det bornholmske erhvervslivets fremtrædende aktører og Business Center Bornholms værdsatte samarbejdspartnere. Her vil vi delvist kigge fremad på året der ligger forud os alle, og samtidig give en hjertelig tak til alle dem, der bakker op om vores indsatser her i Business Center Bornholm.”

I år har vi taget initiativet til at arrangere et helt særligt og inspirerende event, hvor vi lægger vægt på fællesskab, optimisme og visioner for fremtiden for de bornholmske virksomheder. I tæt samarbejde med Borgmester Jacob Trøst og Karen Bladt, bestyrelsesformand for Business Center Bornholm, har vi sammensat en festlig formiddag sammen med det bornholmske erhvervslivets fremtrædende aktører og Business Center Bornholms værdsatte samarbejdspartnere. Her vil vi delvist kigge fremad på året der ligger forud os alle, og samtidig give en hjertelig tak til alle dem, der bakker op om vores indsatser her i Business Center Bornholm.

Christa Lodahl

Erhvervschef, Business Center Bornholm

Programmet for dagen lover at blive både informativt og inspirerende. Karen Bladt, bestyrelsesformand for Business Center Bornholm, starter med at byde velkommen og giver herefter ordet videre til Borgmester Jacob Trøst som vil dele de retninger og muligheder som Bornholms regionskommune ser for den bornholmske erhvervsudvikling.

Dagen byder også på et særligt højdepunkt, idet vi har inviteret fremtidsforsker Anne-Marie Dahl til at holde et oplæg. Kendt for sin dybdegående indsigt i fremtidsscenarier og strategiske processer, vil Anne-Marie inspirere med sine unikke perspektiver på fremtidens erhvervstrends, udfordringer og muligheder for Bornholm. Hendes perspektiver vil forhåbentlig give værdifuld indsigt og inspirere til nye tanker og strategier inden for det bornholmske erhvervsliv.

Med dette års Nytårskur ønsker vi at skabe en platform for både refleksion og dialog. Vores mål er at fremhæve vigtigheden af samarbejde og innovation i det bornholmske erhvervsliv,” siger Karen Bladt, bestyrelsesformand for Business Center Bornholm.

Gæsterne gives selvfølgelig også mulighed for at netværke og ønske hinanden et godt nytår med Hammerhus som baggrund.

Som borgmester er jeg begejstret for at være en del af dette unikke initiativ, der styrker samarbejdet og fremmer væksten i vores lokalsamfund. At se så mange fremtrædende medlemmer af vores erhvervsliv samlet, understreger den positive ånd og engagementet, som karakteriserer Bornholm,” siger Borgmester Jacob Trøst og fortsætter ”Jeg ser frem til at bruge en formiddag sammen med de mange aktører fra det bornholmske erhvervsliv.”

Information og kontakt

Arrangementet er primært for BCB’s støttemedlemmer og tætte samarbejdspartnere og arrangementet er nu fuldt booket.

For yderligere information kontakt venligst Christa Lodahl, erhvervschef hos Business Center Bornholm, tlf. 30 50 21 28, cl@bornholm.biz