KH Maskinværksted ApS søger mage:
Har nogen 3.000 kvm?

Det går så godt hos KH Maskinværksted ApS i Rønne, at man er vokset ud af de nuværende lokaler. Claus Duevang leder derfor med lys og lygte efter 3.000 kvadratmeter, som virksomheden kan flytte ind i. Alternativt en investor, der er med på at opføre nye faciliteter.

Af Louise Skøtt Gadeberg

I takt med at KH Maskinværksted vækster på bag- grund af ere nye samarbejdspartnere, herunder også Bolind der bygger Lidl-forretninger, bl.a. i Rønne og Nexø men også i resten af Danmark, betyder, at KH Maskinværksted ApS har brug for mere plads.

”Vi er gået fra 8 til 21 medarbejdere på 3 år og regner med at være dobbelt så mange ansatte om et år; så vi har akut brug for mere plads” forklarer direktør og ejer af KH Maskinværksted ApS, Claus Duevang.

Her er problemet ikke at få ordrer i bogen – her ’falder’ medarbejderne i stedet over hinanden i de små produktionsbygninger, når kundernes ordrer skal udføres.

”Vores mål er klart at udvide, men vi mangler plads. Vi overvejer, om det er en god ide at bygge en fabrik på 3.000 kvm, vi har behov for, for det er svært – hvis ikke umuligt – at finde lokalerne her på øen. Det kunne også være en interesseret investor, vi søger. Det ville være bedre at leje sig ind og bruge pengene på maskiner i stedet” forklarer Claus Duevang og tilføjer:

”Det burde ikke være umuligt. Vores halvårsregnskab i 1. halvår af 2017 ser markant bedre ud end regnskabet for samme periode i 2016.”