gtag('config', 'AW-805705823');

DIN DIGITAL SIKKERHED

Gør du livet let for de cyber-kriminelle?
Tilmeld dig her

Hacking, phishing eller lignende kan variere fra irriterende drengestreger til professionelle angreb. Desværre kan ingen barrikadere sig 100%, men der findes flere effektive indsatser, som kan øge din virksomheds sikkerhed.

I takt med at samfundet og erhvervslivet oplever en øget digitalisering er det essentielt, at det digitale sikkerheds niveau følger med denne udvikling. At højne danske virksomheders digitale sikkerheds niveau er en vigtig dagsorden for Erhvervsstyrelsen, og derfor udvikles der løbende en række handlingsorienterede råd, vejledninger og værktøjer henvendt til små- og mellemstore virksomheder. På webinaret vil du få indsigt i, disse, som alle er samlet  og tilgængelige på platformen Sikkerdigital.

 

Udbytte af mødet:

  • Indsigt i hvordan it-systemet arbejder sammen
  • Forståelse for hvad du skal se efter næste gang du skal have nyt IT
  • Indsigt i en række konkrete programmer, som kan give værdi til din virksomhed

Oplægsholder

Anders Bærentzen

Anders Bærentzen

Ejer, Din Revisor

Anders Bærentzen er registreret revisor og ejer af Din Revisor i Varde. Derudover sidder han i bestyrelsen for revisorforeningen DANIA, hvor han laver samarbejdsaftaler med relevante produkter til revisormarkedet. Anders har en interesse og et fokus på de digitale produkter, og gør en dyd ud af at teste nye systemer. Herudover har han fået udviklet Revibot, en software robot til revisorbranchen.
Joan Gerdes

Joan Gerdes

Partner, Svaneke Revision

Joan er Statsautoriseret revisor og godkendt i 2011. Hun kom til Bornholm i 2006 da hun giftede sig med en Bornholmer. Til dagligt driver hun Svaneke Revision, hvor hun har været partner siden 2017. Joan bor i Østermarie med sin familie og har brugt meget energi på at sætte sig ind i finansiel digitalisering. De sidste par år har hun og hendes medarbejdere taget en del kurser på området. Svaneke Revision har gennemgået en gennemgribende digitalisering.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 23. september 2021
Tid: kl. 09:00-10:30
Sted: Webinar

Tilmelding