Business Center Bornholm vil hjælpe virksomhederne med at skære ned på elforbruget

Pressemeddelelse, 15/11 2022.

Sådan skærer din virksomhed ned på el-regningen

Håndgribelig hjælp til at skære ned på el-forbruget

”Hos Business Center Bornholm oplever vi, at mange butikker og mindre virksomheder har brug for håndgribelig hjælp til, hvordan de kan skære ned på elforbruget – og dermed elregningen – udover de tips, der løbende er blevet delt af myndigheder og energiselskaber” fortæller erhvervschef hos Business Center Bornholm, Christa Lodahl.

Derfor afholder BCB den 30. november kl. 8.00 – 10.00 et webinar, hvor NIRAS, et af Skandinaviens førende rådgivende ingeniørfirmaer, vil komme med håndgribelige og effektive redskaber og forslag, der med det samme vil have effekt ude i virksomhederne. Her vil der være fokus på hvad og hvordan samt forventet effekt i kroner og kWh.

Webinaret er målrettet butikker og mindre virksomheder, som f.eks. håndværksvirksomheder, hoteller og restauranter, der ikke har stor produktion, da der her er mange overordnede områder, de generelt vil have til fælles og som vil give stor effekt. Samtidig ønsker BCB også, at virksomhederne efterfølgende vil sparre med hinanden om de tiltag, de har iværksat – og hvilke effekter, det har givet dem.

En langsigtet effekt

Udover at det her og nu vil hjælpe virksomhederne økonomisk at få nedsat elforbruget, ved vi, at netop tiltag på dette område også på lang sigt vil have en stor effekt i forhold til at gøre virksomhederne mere bæredygtige. Besparende tiltag vil naturligt fortsætte, også når energi-priserne falder, og derfor er det et område, vi hos Business Center Bornholm ser som yderst vigtigt at understøtte virksomhederne i”, uddyber Christa Lodahl.

Hos Business Center Bornholm arbejder vi allerede med mange af øens virksomheder med fokus på bæredygtighed og energioptimering, og ønsker en virksomhed vejledning, er den altid velkommen til at kontakte os på info@bornholm.biz.

Information og kontakt

Workshoppen afholdes som webinar den 30. november 2022 klokken 8.00 – 10.00.

Tilmelding til workshoppen kan ske på Kommende arrangementer – Business Center Bornholm

Ved spørgsmål kontakt erhvervschef Christa Lodahl på cl@bornholm.biz eller 30502128