Forside —— Cases —— Om os —— Hvorfor deltage?  —— Deltagere  —— Workshops

SVANEKE CHOKOLADERI med i Genstart Erhvervsliv i Gadeplan

Svaneke Chokoladeri

NYE ØJNE PÅ VORES VIRKSOMHED HAR TÆNDT EN GNIST I OS

Det var særligt netværksdelen og det faktum, at alle deltagere er butiksejere, der fik Svaneke Chokoladeri til at deltage i Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG). Svaneke Chokoladeri har ofte mange jern i ilden, og det nemmeste ville være at sige, at det har vi ikke tid til at prioritere i en travl hverdag. Alligevel gav medejer Janne Lundberg sig tid til at stoppe op og tænke over, at hvis hun skal blive ved med at køre i dette tempo, så vil hun få brug for nye øjne og nye værktøjer til ledelse og personlig udvikling, for at sikre, at hun kan holde til det på den lange bane.

Gennem GEIG har Janne Lundberg deltaget i mange af programmets workshops og fået udvidet sit netværk med øvrige butiksejere på Bornholm. Det har givet inspiration til nye rutiner i butikkerne, men særligt et skræddersyet forløb om ledelse og personlig udvikling har tændt en gnist i Janne Lundberg.

”Jeg har fået udvidet min ledelsesværktøjskasse, og er blevet langt bedre til at uddelegere og give ansvar fra mig. Det er en win win for alle i Svaneke Chokoladeri, da det får os til at vokse med opgaverne. Jeg kan slappe mere af i mit hoved, og mine dygtige medarbejdere nyder, at jeg viser dem tilliden. Dermed er værktøjerne med til at udvikle mig personligt såvel som leder. Jeg blevet langt bedre til at prioritere min tid og udvise større tillid til mine medarbejdere og partner.

Q & A Genstart Erhverv i Gadeplan

Q & A Genstart Erhverv i Gadeplan

Genstart Erhverv i GadeplanQ & A Projektkoordinator hos Business Center Bornholm, Cindie Dahl Hiorth.Hvilke erfaringer har I gjort jer med Genstart Erhverv i Gadeplan? Vi har oplevet, at vores deltagere havde endnu mere brug for personlig sparring og vejledning...

STRIKKEHJØRNET HAR FÅET NYE MÅDER AT TÆNKE I BUTIKSINDRETNING

STRIKKEHJØRNET HAR FÅET NYE MÅDER AT TÆNKE I BUTIKSINDRETNING

Jette Jensen står bag Strikkehjørnet i Allinge, som hun har drevet i flere år. Som selvstændig butiksindehaver mærker hun tydeligt, hvordan projektet Genstart Erhverv i Gadeplan har givet hende input og ny inspiration, og samtidig er hun også blevet bekræftet i, at mange af de ting hun gør, er rigtige.

HUGO P ANSÆTTER MEDARBEJDER TIL WEBSHOP

HUGO P ANSÆTTER MEDARBEJDER TIL WEBSHOP

Nedlukningen under Covid-19 gav derfor ekstra blod på tanden til at få givet webshoppen mere opmærksomhed, og i den forbindelse var programmet Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG) oplagt at deltage i.

Genstart Erhverv i Gadeplan – sNoir Livsstil Bornholm

Genstart Erhverv i Gadeplan – sNoir Livsstil Bornholm

Susanne Sørensen, sNoir Livsstil Bornholm, fortæller om den sparring de har fået i Genstart Erhverv i Gadeplan. Såsom mere fokus på sociale medier, og en tydeligere sammenhæng mellem fysisk og digital forretning.

VI ER BLEVET NUDGET

VI ER BLEVET NUDGET

Westley Kaalund fotografiske skal rumme flere projekter inden for fotokunst herunder udstillinger, atelier, bogprojekter osv., og alt imens de to fotografer brainstormer og idéudvikler, har det været en hjælp at have en rådgiver ved sin side til at give feedback, skabe struktur og sætte deadlines.

360 GRADERS BLIK OG INPUT TIL NYOPSTARTET BUTIK

360 GRADERS BLIK OG INPUT TIL NYOPSTARTET BUTIK

AB hånd er en relativ ny butik i Svaneke, og derfor var projektet Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG) en oplagt mulighed for at tilegne sig viden såvel teoretisk som hands-on, som kan bruges i hverdagen.

TAKTISK ONLINE ANNONCERING ØGER SALGET I GÅRDBUTIK

TAKTISK ONLINE ANNONCERING ØGER SALGET I GÅRDBUTIK

Med et team af stærke kompetencer og uvurderlig sparring har Den Bornholmske Gårdbutik fokuseret på butikkens online tilstedeværelse og bl.a. fået sidemandsoplæring i annoncering på de sociale medier.

GEIG støttet af