Forside —— Cases —— Om os —— Hvorfor deltage?  —— Deltagere  —— Workshops

REFLAX WEBSHOP KOM TIL UNDER COVID-19

REFLAX Genstart Erhverv i Gadeplan

Som selvstændig erhvervsdrivende kan man have nok så mange ambitioner, men tiden er ofte knap i forhold til at nå det hele. Det gælder også hos Reflax i Svaneke, som under COVID-19 nedlukningen valgte at bruge tiden på at lave sin egen webshop.

For tøjdesigner og indehaver Natalia Karpman Trudsø var det netop timingen, der var afgørende for sin deltagelse i projektet Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG). Hun havde netop bygget en webshop, men manglede den sidste sparring til, hvordan den skulle få mere luft under vingerne.

Via sparring og rådgivning har Reflax webshop fået et helt nyt gear, som Natalia Karpman Trudsø er meget tilfreds med. Hun gik egentlig ind i projektet for at få hjælp til SEO og SEM, men gennem et sparringsforløb og nye øjne på hendes virksomhed, er Reflax webshop i dag blevet et online butiksvindue og dermed et supplement til den fysiske butik på glastorvet i Svaneke. Hun har fået koblet insta shopping og facebook shopping på, og kan nu se den direkte effekt, når hun viser et produkt på SoMe.

Natalia Karpman Trudsø foretrækker stadig den personlige betjening og relationen til sine kunder i hendes butik, men webshoppen er blevet en udvidet markedsføringsplatform, hvor hun når ud til flere, og aktivt kan vise sine styles og nye produkter frem. Nogle kunder køber derefter online, mens dem der har mulighed for det, kigger forbi i butikken.

Via forløbet i GEIG har Reflax mærket en tydelig effekt – også i kroner og øre, da flere potentielle kunder har fået øje på de mange tøjdesigns og livstilsprodukter, som er nøje udvalgt af Natalia Karpman Trudsø.

Q & A Genstart Erhverv i Gadeplan

Q & A Genstart Erhverv i Gadeplan

Genstart Erhverv i GadeplanQ & A Projektkoordinator hos Business Center Bornholm, Cindie Dahl Hiorth.Hvilke erfaringer har I gjort jer med Genstart Erhverv i Gadeplan? Vi har oplevet, at vores deltagere havde endnu mere brug for personlig sparring og vejledning...

STRIKKEHJØRNET HAR FÅET NYE MÅDER AT TÆNKE I BUTIKSINDRETNING

STRIKKEHJØRNET HAR FÅET NYE MÅDER AT TÆNKE I BUTIKSINDRETNING

Jette Jensen står bag Strikkehjørnet i Allinge, som hun har drevet i flere år. Som selvstændig butiksindehaver mærker hun tydeligt, hvordan projektet Genstart Erhverv i Gadeplan har givet hende input og ny inspiration, og samtidig er hun også blevet bekræftet i, at mange af de ting hun gør, er rigtige.

HUGO P ANSÆTTER MEDARBEJDER TIL WEBSHOP

HUGO P ANSÆTTER MEDARBEJDER TIL WEBSHOP

Nedlukningen under Covid-19 gav derfor ekstra blod på tanden til at få givet webshoppen mere opmærksomhed, og i den forbindelse var programmet Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG) oplagt at deltage i.

VI ER BLEVET NUDGET

VI ER BLEVET NUDGET

Westley Kaalund fotografiske skal rumme flere projekter inden for fotokunst herunder udstillinger, atelier, bogprojekter osv., og alt imens de to fotografer brainstormer og idéudvikler, har det været en hjælp at have en rådgiver ved sin side til at give feedback, skabe struktur og sætte deadlines.

360 GRADERS BLIK OG INPUT TIL NYOPSTARTET BUTIK

360 GRADERS BLIK OG INPUT TIL NYOPSTARTET BUTIK

AB hånd er en relativ ny butik i Svaneke, og derfor var projektet Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG) en oplagt mulighed for at tilegne sig viden såvel teoretisk som hands-on, som kan bruges i hverdagen.

HOLMS CYKLER

HOLMS CYKLER

Sidemandsoplæring og sparring med eksperter inden for hjemmesideoptimering, SEO og annoncering været guld værd, og det har været med til at skabe en langt bedre online bookingoplevelse for dem, der vil bestille cykler hjemmefra.

OPSKRIFTEN PÅ EN EKSLUSIV KØBSOPLEVELSE ONLINE

OPSKRIFTEN PÅ EN EKSLUSIV KØBSOPLEVELSE ONLINE

Med Klodekær er der blevet skabt et online univers og en rød tråd til den fysiske butik. Klodekær har fået sparring til online annoncering, som ikke handler om at sælge volumen, men om at annoncere eksklusivt til en målrettet målgruppe.

KREABANKEN FANDT SINE HOTSPOTS

KREABANKEN FANDT SINE HOTSPOTS

Kreabanken i Rønne åbnede midt under Corona-pandemien, og projektet Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG) blev derfor et ekstra skulderklap i forhold til at komme godt fra start. Lene Pettersen, som står bag Kreabanken har deltaget og suget til sig fra de mange udbudte workshops.

LANGSKOV OPTIK VERSION 2.0

LANGSKOV OPTIK VERSION 2.0

Fokus har været at lande et godt generationsskifte med respekt for familievirksomheden og det der er opbygget, men samtidig at forandre lidt på forretningsgange og strukturer, og dermed finde sit eget ståsted.

Genstart Erhverv i Gadeplan – Nexø Herremagasin

Genstart Erhverv i Gadeplan – Nexø Herremagasin

Forside —— Cases —— Om os —— Hvorfor deltage?  —— Deltagere  —— WorkshopsGenstart Erhverv i Gadeplan - Nexø HerremagasinMagnus Dyremose Stegmann fortæller om sine oplevelser med Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG)

SVANEKE CHOKOLADERI

SVANEKE CHOKOLADERI

Forside —— Cases —— Om os —— Hvorfor deltage?  —— Deltagere  —— WorkshopsSVANEKE CHOKOLADERI med i Genstart Erhvervsliv i GadeplanNYE ØJNE PÅ VORES VIRKSOMHED HAR TÆNDT EN GNIST I OS Det var særligt netværksdelen og det faktum, at alle deltagere er butiksejere, der...

GEIG støttet af